"Wij stellen samen een voedingsplan op dat past binnen uw leven".

Recensies

Iedereen bedankt voor deze recensies!


 

Roxanne V. (28-psycholoog)
Anoniem vrouw

Jilles begeleidt mij nu bijna een jaar in het werken aan een gezondere leefstijl.
Wat ik erg prettig vind aan zijn aanpak is dat we echt samenwerken als een team.
Jilles geeft uitgebreide uitleg over voeding en andere factoren die het lichaam beïnvloeden (zoals hormonale veranderingen, de suikerhuishouding en metabole processen).
Hierdoor begrijp ik hoe mijn lichaam werkt en waarom & wanneer het bijvoorbeeld goed is bepaalde producten te eten of specifieke oefeningen te doen.

In mijn persoonlijke jaarplan komt naast voeding ook bewegen uitgebreid aan bod. Hierbij kijken we naar hoe ik kleine veranderingen kan aanbrengen naast regelmatig sporten. Zo zijn we tot een leefstijl gekomen die echt bij mij als persoon past en vooral goed vol te houden is.

Wat tot slot voor mij de meerwaarde van Jilles als coach is, is dat je een heel persoonlijke aanpak krijgt. Jilles probeert je echt te begrijpen en mee te denken vanuit jouw referentiekader. Door samen haalbare doelen te stellen en Jilles’ zijn positieve aanmoedigingen waar nodig, lukt het mij nu goed om de motivatie vast te houden en een blijvende verandering te maken.


 

Elles M.(49-Webdesigner) 

Elles

Jilles heeft mij een enorme boost in de goede richting gegeven.
Door zijn positieve benadering en psychologisch inzicht kreeg ik weer vertrouwen en vooral zin om bewuster en gezonder te eten.

Al langere tijd was er het verlangen om af te vallen. Door medicijnen na mijn
zwangerschap was ik maar liefst 40 kg zwaarder geworden. Al is dat alweer zo’n 14 jaar geleden. Toch is het mij nooit gelukt om wat van die kilo’s eraf te krijgen.
Ook niet door bezoek aan een Diëtiste.

Jilles heeft mij hele praktische tips en handige informatiegegeven dat mij net dat zetje gegeven heeft die ik nodig had. Voeg daarbij het sporten/bewegen waarbij hij nauw betrokken is als beweegcoach en de eerste kilo’s zijn echt af. Juist omdat het een ander eetpatroon en geen dieet betreft, is dit makkelijk vol te houden. En het gaat steeds beter!

Mocht je wat hulp kunnen gebruiken om gezonder te leven of af te willen vallen, dan kan ik zo’n traject bij Jilles van harte aanbevelen.


Rob van de Ploeg.(57-vertaler)

Rob van de Ploeg

 

Ik train al ruim drie jaar bij Jilles. In de eerste plaats bij fysiotherapie90 waar ik onder zijn begeleiding train qua kracht en conditie. Ik ben zeer tevreden daar, Jilles heeft vele leuke en goede programma’s die je kunt doen.

Verder komt hij vaak met een goede oplossing qua training. Zo kreeg ik deze week bij mijn fysiotherapeute te horen dat mijn rechterheup minder soepel is dan de linkerheup. Toen ik daarna bij Jilles trainde gaf hij mij direct een paar goede oefeningen.

Iedere sporter krijgt van hem een programma op maat en wat ik waardeer is dat Jilles steeds weer wijzigingen aanbrengt. Sporten bij hem is dus geen statisch gebeuren maar vol dynamiek.

Naast zijn kundigheid qua training heeft hij mij ook geholpen om mijn voedingspatroon eens kritisch door te nemen. Ik heb hierbij een paar zeer goede tips gekregen waarvan ik nu veel profijt heb. En last but not least ben ik zeer tevreden met Jilles als trainer qua vechtsport. Met hem heb ik heel wat afgetraind en hoop hiermee in de toekomst weer door te gaan.

 

 Dore Broersma.(28-tandartsassistente)

Dore

Het samenwerken met Jilles is laagdrempelig, heel duidelijk en hij weet altijd wel iets te vinden om mij weer uit te dagen!
Sporten was niet mijn favoriete hobby, maar Jilles heeft me laten inzien dat het echt onmisbaar is.
Samen hebben we mijn doelen besproken en aan de hand daarvan een plan van aanpak gemaakt.
Conditie opbouwen, een strakker figuur en gewicht verliezen. Ik ben nu vanaf december 2015 bezig met mijn fitnessprogramma en ik zit nu al lekkerder in mijn vel en ik heb meer energie. Het samenwerken met Jilles is laagdrempelig, heel duidelijk en hij weet altijd wel iets te vinden om mij weer uit te dagen!Marion Duijm.(53-medisch secretaresse)

Marion

Ik sport al jaren bij fysiotherapie negentig waar Jilles training geeft. Ik had al een aantal keren een dieet gevolgd. Ik was elke keer wel goed afgevallen maar kon mijn gewicht niet stabiel houden.
Na mijn laatste dieet was ik weer aangekomen en was helemaal klaar met diëten. Dit werkte niet.
Door al deze diëten at ik al wel redelijk gezond. Ik wist zo langzamerhand wat wel goed voor mij was maar vond het moeilijk om de juiste verhoudingen van voedingstoffen te vinden.

Tijdens het sporten vertelde ik dat ik weer bezig was met afvallen ik vertelde dat als ik op gewicht was dat ik dan graag begeleiding wou om op gewicht te blijven. Jilles vond het niet verstandig om zolang te wachten en wou graag eerder met mij een afspraak maken.
We bespraken mijn doelen. Mijn doel was eigenlijk dat ik graag wilde afvallen maar ook in calorieën omhoog want door de diëten kreeg ik steeds minder calorieën binnen. Hij stelde met mij een plan op. Ik kreeg een sportplan mee om thuis te sporten en 1 keer per week sport ik bij fysiotherapie90 onder begeleiding van Jilles. We bespraken regelmatig mijn eetpatroon en kwamen er zo achter dat mijn bloedsuikerspiegel te veel schommelt.
Ik ben inmiddels in 1 jaar tijd 14 kilo afgevallen en in calorieën omhooggegaan. Ik ben echt blij dat ik niet gewacht heb tot ik op mijn streeft gewicht was want dat was me niet gelukt.

Wat ik erg in Jilles waardeer is dat hij goed naar mij luistert dat als ik zeg dat iets voor mij niet werkt dat ik mij niet hoef te verdedigen maar dat hij met mij naar een oplossing zoekt. Legt mij duidelijk uit hoe het lichaam in elkaar zit en doet voorstellen hoe ik kan anticiperen op bepaalde situaties. Hoewel ik soms niet was afgevallen ging elke keer weer met een goed gevoel en vooral weer gemotiveerd naar huis.Rudy Kapsenberg.(61-ambtenaar)

Rudy
Ik heb Jilles goed leren kennen afgelopen 3 jaar.
Hij is iemand, die mij goed weet te motiveren. Hij weet steeds de goede toon te vinden om je in beweging te houden.
De sfeer in de groepen is door hem ook steeds gezellig, dat stimuleert ook en mede daarom sport ik al 3 jaar 1x p.w. bij fysiotherapie90.
Zelf heb ik verscheidene zware operaties achter de rug en heb chronisch last van diabetes, type II.

Zijn professionele aanpak is overtuigend. Je weet steeds precies wat je moet doen. Alle oefeningen zijn uitgewerkt op lijsten en alles is aangepast aan wat ik goed aankan. Om de zoveel tijd zet hij er een tandje bij, maar wel zo dat ik het steeds weer opnieuw aankan. De lessen zijn bij hem nooit saai. Hij brengt steeds variatie aan door met nieuwe oefeningen te komen. Vaak maakt hij ook een lijstje met opdrachten die je zelf door de week moet uitvoeren. Zo blijf je in beweging ook buiten het vaste sportuurtje om.

Niet alleen beweging en conditie hebben zijn aandacht. Jilles is veelzijdig, hij houdt zich ook bezig met mijn leefstijl en hij geeft goede voeding- en dieetadviezen. Hij heeft een heel systeem waarin hij van alles over je bijhoudt. Zo weet hij veel over je. Hij heeft een goed geheugen en hij weet ook wat je hem verteld hebt. Zo werkt hij op maat, je bent bij hem geen nummer.

Ik heb er veel baat bij, vaak voel ik er me fitter door en ik hou mijn gewicht op pijl en soms gaat er zelfs iets van mijn gewicht af, dat is dan een mooie beloning voor alle moeite.Joop van de Ploeg.(66-eigenaar café tram 13)

Joop
Sinds half juli ben ik doorverwezen bij gezondheidscentrum Hoendiep bij Jilles aan het fitheidscentrum Fysiotherapie90.
Tot dusver kan ik zeggen, dat het mij uitstekend bevalt omdat ik bij mij een wezenlijke vooruitgang bespeur, ook dankzij de voortreffelijke aandacht en coaching van Jilles die buiten het lichamelijke ook andere aspecten met mij bespreekt.
Ik voel mij thuis en hoop in de loop van dit jaar weer te trappen te kunnen bestormen. Dank aan Jilles en fysiotherapie90 voor de fijne vertrouwelijke sfeer.


Eunice Lagerwaard.(Kunstenares/begeleider) 
Eunice Lagerwaard

De leefstijl coaching van Jilles omvat meer dan eten en bewegen alleen.
Ik had al vaak mijn voedingspatroon aangepast, maar zonder resultaat.
Jilles gaf mij niet het zoveelste voedingsadvies, maar keek samen met mij hoe het dagelijks leven er op dit moment uit ziet.
De dagindeling op orde krijgen bleek voor mij een veel belangrijker issue te zijn.
Dit is niet zomaar veranderd, ik werk er nog steeds aan.
Een beter tijdsbesef levert mij veel minder stress op, waardoor ik meer tijd heb voor andere leuke dingen, zoals sporten.
Met minder stress en een betere structuur kan ik nu samen met Jilles gaan kijken naar de juiste keuzes maken met betrekking tot voeding en beweging.

 


 

Ik sport al jaren bij fysiotherapie negentig waar Jilles training geeft. Ik had al een aantal keren een dieet gevolgd. Ik was elke keer wel goed afgevallen maar kon mijn gewicht niet stabiel houden. >Lees meer<

— Marion Duijm (49)